Gæstebog

Hej Alle. Alle er velkommen til at skrive i min gæstebog. (det kunne være tidligere dagplejebørn, forældre, nuværende eller kommende forældre, venner, familie eller hvem der nu har lyst til at skrive en hilsen, sjov historie eller lign.).

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Mette , d. 02-09-2018
Så er det aftenen før vores yngste starter i børnehaven. Det betyder at vores tid hos dig sluttede i fredags. Du har givet både yngste pigen og storesøster den ideelle hverdag som har rustet dem til den nye store børnehave verden. En hverdag hos dig betyder varme, tryghed, altid tid til et kram, at blive set, at blive udfordret, udeliv, bevægelse, sang, musik, glæde, smil og sprog og meget mere. Asta vil selvfølgelig savne dig mest men du har betydet så meget for hele vores familie at vi alle vil savne dug i stor stil. Engang for 6 år siden var der en rådvild mor som ikke helt troede på at der fandtes en som var "god" nok til at passe hendes dyrebareste eje imens hun selv gik på arbejde. Pludselig dukkede dit navn op, og efter første lille besøg havde jeg endelig en okay følelse indeni. Det kunne godt gå an. 😀 siden første dag har jeg altid afleveret begge mine børn med en følelse af at du altid var der for dem. Det kan ikke beskrives med ord hvad du har betydet i deres lille verden, og samtidig har du skabt en hverdag fuld af udvikling. Tak
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 29-11-2017
Sødeste Anne-mette så er tiden ved at være gået. Du skal til at sende vores dejlige pige Olivia videre i børnehave.
Denne gang kommer vi ikke med en nr 3 , desværre for vi har allerede 4 dejlige piger og de 2 sidste har været i dagpleje hos dig.
Du har været en meget stor personlighed for vores 2 piger i deres aller vigtigste år af deres læringsliv. Du har givet dem og os så meget. Vi takker for næsten 4 fantastiske år hos dig.
De kærligste hilsner
Olivia og familien
E-mail:
Skrevet af Else-Marie Mysager, d. 27-09-2017
Kære Anne-Mette

Tak for de to fantastiske år, som du har givet Signe og vores lille familie. Hver dag er vi blevet mødt med varme, engagement og omsorg.
Nu er det tid til Signe skal i børnehave – selvom du siger hun er klar, så tror jeg ikke helt, at vi som forældre er klar. Vi er slet ikke klar til at give slip på den fantastiske hverdag, du har givet Signe og som du giver til alle dine dagplejebørn.
Du formår at skabe en hverdag med faste rammer og rutiner som gør børnene trygge. Samtidig laver du så mange spændende ting med børnene. I tager i legestue, synger, tager på udflugter og laver mange kreative ting og sidst men ikke mindst så hygger I (Tøffe- dag for de indviede) – alt sammen aktiviteter der udvikler børnene, både socialt, motorisk og kreativt.
Vi som familie giver dig de varmeste anbefalinger – og vi vil bestemt komme til at savne både dig og den hverdag du har givet Signe.

Tusind tak og de kærligste hilsner
Signe, Mikkel og Else-Marie
E-mail:
Skrevet af Charlotte Kjærgaard , d. 29-03-2016
Torsdag den 30. maj blev dagen hvor Clara stoppede i Den private dagpleje Sommerfuglen v. Anne-Mette Dahl Nielsen. Et naturligt skift på livets vej og børnehaven venter nu. Et skift som vores datter er klar og klædt godt på til takket være hendes fantastiske dagplejemor som de sidste godt 2 år har været en del af hendes liv. Vi vil benytte lejligheden til at give dig, Anne-Mette de bedste anbefalinger, vi kunne ikke have forstillet os en bedre dagplejemor. Omgivelser fyldt med omsorg, kærlighed, oplevelser, udfordringer og meget mere for både børn og forældre har for os betydet rigtig meget😊

Mange kærlige hilsner Clara, Brian Møldrup Braskø og Charlotte Kjærgaard samt på gensyn 😊

Sidst men ikke mindst tak for alle de gode minder og de fantastiske afskedsgaver til Clara..
Skrevet af Maria sørensen, d. 27-03-2016
Et eventyr begyndte for hele vores familien, da vores Elena startede ved dig Anne-Mette tilbage i maj 2014. Puha tiden er bare gået så hurtigt!😁 Vi har altid følt os så hjertelig velkommende i dit dejlige og kærlige hjem.
Elena har altid været en glad pige at få med hjem hverdag , vi ved at hun har haft mange skønne timer sammen med dig. Du forstår virkelig at skabe harmoni i din lille børne gruppe så alle børn er med store som små. Du har evnen til at være den nærværende og ankenden person som formår at få læringen ud til din børnegruppe. Du skaber hurtigt tryghed og kærlige rammer for nye børn , som følger dem hele vejen igennem. Du er der 100 % i dit arbejde med vores guldklumper. Du forstår også at rumme os krævende forældre i alle situationer. Vi er så taknemlige for at du også havde plads til vores Olivia som stadigvæk kommer hos dig hver dag. Ja når hendes rejse går videre i børnehave til december 2017 kommer der helt et tomrum i vores hverdag. Vi kan varmt anbefale Anne-Mette til alle jer som overvejer privat dagpleje- spring ud i det som vi gjord for dit barn får bare så meget mere inklusiv jer selv 😍
E-mail:
Skrevet af Maja Frier, d. 30-09-2015
Kære Anne-Mette. Tak for en skøn afslutning for Victor idag. Jeg kan slet ikke takke dig nok for dit fantastiske engagement i børnene, din omsorg og dit nærvær. Gennem 3 år er vi kommet ind af din dør 5 dage om ugen og er hver eneste gang er vi blevet mødt med en hjertevarme ud over det sædvanlige. Tak er kun et fattigt ord.. Vi vil alle komme til at savne dig rigtig meget. (Mille kalder dig stadig i smug for "Mette-min"😉 Kærlig hilsen Maja
Skrevet af Rikka, d. 01-11-2013
Hej Anne-Mette.
Så har vi den 1. november og jeg er nu også startet op som privat dagplejer, så nu må vi mødes igen ;-)
Håber vi får mange gode timer sammen.
Det er en flot hjemmeside du har fået lavet!
Mange hilsner fra Rikka
E-mail:
Skrevet af Bente Nielsen, d. 15-04-2013
Kære Anne-Mette.
Som gammel dagplejer bliver jeg nødt til at sende dig en lille hilsen. Da kommunen smed guld på gaden traf du den helt rigtige beslutning du skulle være privat dagplejer ;-) jeg ved rigtig mange nyder godt af det og rigtig mange flere vil komme til ;-) du får de varmeste anbefalinger herfra og jeg syntes du er et helt særligt menneske på den helt rette hylde. GODT GÅET ;-) Knuzz Bente
Skrevet af Jette Madsen, d. 07-12-2012
Kære Anne-Mette
Hvor er det bare en fornøjelse at komme hos dig, og det er Gustav uden tvivl enig i!
Er nu bare spændt på om Gustav får lært at sige Anne-Mette inden han siger mor... Ved ihvertfald af han lærer en masse hos dig.
Tak for din store hjælp og omsorg i vores hverdag!
Kh Jette
E-mail:
Skrevet af Maja R. Frier, d. 27-09-2012
Hej Anne-mette. 1000 tak for en super god opstart af Mille i din dagpleje. Du har været så god til, at give hende den tid og tryghed hun har haft brug for, til at få en god start.
Du har hjertet med i det du laver og det fremgår tydeligt, hvor meget du holder af børnene -Det er en gave for en forældre:0)
Mvh. Maja
Skrevet af Kirstine Glarman, d. 24-08-2012
Hej Anne-Mette.
Lisa og jeg ville rigtig gerne have været på et besøg hos dig til "Gamle børns dag", men kunne desværre ikke nå det.
Selvom det er ved at være mange år siden at Lisa var dagplejebarn, så siger hun stadig når vi går forbi din hæk: "Derinde har jeg også været i dagpleje" Du har gjort et godt indtryk siden hun kan huske de få gange hun har været hos dig endnu :-)
Vi vil gerne ønske dig al mulig held og lykke med din fremtidige dagpleje :-)
De kærligste hilsner fra
Lisa og Kirstine Glarman
Skrevet af Charlotte Fyllgraf, d. 11-07-2012
Hej Anne-Mette.
Tak for invitationen til gamle børns dag - gensynsdag. Det er et rigtig flot initiativ, desværre kan vi ikke komme, da vi skal til oldemors 90 års fødselsdag. Håber I får en rigtig dejlig dag. Held og lykke med "sommerfuglen", utrolig flot og gennemført hjemmeside du har her.
Mange hilsner fra Tobias, Søren og Charlotte Fyllgraf Christensen, Hvam.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE